Pel en snipper de uien.
Maak de paprika en de bleekselderij schoon, was ze en snijd ze
in stukjes.
Pel de knoflook en hak ze fijn.
Hak de peterselie fijn.
Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in ringetjes.
Smelt de boter in een braadpan, schep de ui, paprika,
bleekselderij en knoflook erdoor en fruit ze 5 minuten heel
zachtjes.
Verkruimel er het bouillontablet boven, roer de hot
peppersauce erdoor en laat 25 minuten heel zachtjes
sudderen.
Schep het citroensap, de peterselie en de rivierkreeftjes
erdoor en verwarm nog 5 minuten zachtjes.
Schep er op het laatste moment de bosui door en breng op smaak
met zout, peper en enkele druppels hot peppersauce.
Serveer met rijst.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |